In verband met de maatregelen tegen het Corona virus, hebben we onze tafelgesprekken moeten annuleren. We hopen binnenkort nieuwe data in te kunnen plannen.

TAFELGESPREKKEN

Met elkaar rondom de keukentafel, het is een ritueel dat ingesleten raakte bij de opbouw van LFK magazine. Natuurlijk om onze strategie te bepalen en overleg te voeren over stappen die genomen moesten worden. Maar ‘verbinden’ was voor ons toch wel de belangrijkste reden om samen aan tafel te schuiven.
Gesprekken voeren over het leven – aandachtig luisteren en vrijuit mogen vertellen – onze blijdschap delen, maar ook waar we bang voor zijn. Voor ons zijn deze momenten van grote waarde en we zouden het ontzettend fijn vinden om op dezelfde manier ook met jou in gesprek te gaan.

Er zal geen agenda zijn, we doen geen beloftes over hoe je na afloop met nieuwe inzichten de deur uitloopt en we gaan je ook niet lekker maken met een goodiebag. De enige zekerheid die je hebt, is dat we met elkaar in gesprek gaan over het leven. Met als doel te delen en daarmee te verbinden.

Graag nodigen we je daarvoor uit aan onze keukentafel. Je wordt ontvangen door Yfke Metz, oprichter van LFK magazine. Samen met haar man Robert zal zij deze middag vormgeven.

Locatie: Lelystad-Haven
Aantal stoelen: 8
Kosten: € 55,00 incl. btw
  

Bij de reservering is een eenvoudige lunch inbegrepen. De bijeenkomst gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. Na aanmelding ontvang je onze adresgegeven.

Heb je vragen? Of suggesties voor een andere invulling – bijvoorbeeld wanneer je als groep wilt deelnemen – neem dan contact met ons op via: contact@lfkmagazine.nl