AAN TAFEL MET YFKE METZ

De oorsprong van LFK ligt in de fijne gesprekken die we voerden aan onze keukentafel. Met het uitwisselen van ideeën en gedachten bouwden we aan ons magazine. Voor mij persoonlijk was het een proces van leren, groeien en ook van verwerken. Door te verbinden kwam ik vooruit.

Misschien heb jij behoefte aan de kijk van iemand anders op wat je doet, of gewoon aan een fijn gesprek, dan nodig ik je van harte uit bij mij thuis. Voor een luisterend oor en een frisse blik.

In een een-op-een gesprek ga ik met jou aan tafel. Als mens en als professional. Ik deel mijn inzichten over ondernemen, creativiteit en het leven met je. Inspireren om voorwaarts te gaan, is het doel van het gesprek. Er zal geen agenda zijn, wat jij inbrengt komt ter sprake en diepen we verder uit.

Locatie: Lelystad-Haven 
Kosten: € 195,00 incl. btw

Gesprek plannen: neem contact met Yfke op om een gesprek in te plannen via: contact@lfkmagazine.nl. Maar ook voor vragen of wanneer je suggesties hebt voor een andere invulling – bijvoorbeeld wanneer je liever wilt wandelen.

Graag ontmoet ik je.

Liefs, Yfke

 

Petrina Derksen
Read More
Yfke is een fijne, betrokken en sterke vrouw. Ze heeft mij een aantal jaren begeleid in de zoektocht naar de kunstenaar in mij en welk verhaal ik wil vertellen. Ze heeft een sterk gevoel voor artistiek talent. Erg goed in het denken in concepten en beelden. Ze weet als geen ander het dilemma van de balans vinden tussen kunst en toegankelijk werk. In de toekomst hoop ik zeker nog vaker te sparren met haar over kunst en ondernemen in het artistieke werkveld. Een artistiek mentor is een must voor elke creatieveling.
Hedwig den Hartog
Read More
Tijdens de opstart van mijn bedrijf was Yfke mijn steunpilaar. Naast dat ze een luisterend oor bood, spraken we over struggles, gevoelens en onzekerheden die komen kijken bij het opzetten van een bedrijf. Met Yfke kon ik in een open gesprek alles delen. En het was meer dan alleen delen. Yfke hielp mij om mijn gedachten helder te krijgen en te verwoorden, waardoor ik na elk gesprek met concrete plannen weer verder kon. Met Yfke aan tafel zitten brengt rust en inspiratie. Het heeft mij een boost gegeven om mezelf en mijn bedrijf verder te laten groeien en ontwikkelen.
Mandy Langens
Read More
Voor mijn casestudy ‘Rouw is altijd in leven’, voor Academie Artemis, heb ik verschillende gesprekken gevoerd met Yfke. Een bijzonder lieve vrouw die me gelijk het vertrouwen gaf om open over mijn ervaringen te vertellen en om dit project heel persoonlijk aan te durven gaan. Ze nam in elk gesprek écht de tijd voor mij. Ondanks dat we elkaar nooit ontmoet hebben en onze gesprekken vanwege COVID via de telefoon gingen, heb ik toch het gevoel dat ik haar een beetje ken. Ze had een luisterend oor, deelde ook haar eigen ervaringen en was direct in haar feedback, waardoor ik sneller concreet kon worden. En dan ook nog de prachtige zinnen die er bij haar heel spontaan uitrolden in onze gesprekken, welke mij inspireerden om op voort te bouwen. Kortom een gesprek met Yfke biedt herkenning, verheldering, het verzacht maar geeft je ook het gevoel dat iemand die je niet persoonlijk kent toch dichtbij kan komen.
Lotte Mol
Read More
Ik heb prettige, steunende gesprekken gehad met Yfke in het laatste jaar van mijn studie. Toen ik bij haar kwam was ik erg onzeker geworden over mezelf en mijn kunnen. Yfke wist met haar woorden, luisterend oor en feedback me weer op mijn voeten te krijgen. Nog steeds denk ik in onzekere tijden terug aan haar bemoedigende woorden, dat ik mag zijn wie ik wil zijn en dat dat goed genoeg is. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor.
Previous
Next